Vés al contingut
1

Pineda acollirà el I Fòrum Internacional de teatre amateur de llengües greco-llatines

 

Escolta l'entrevista a Ramon Costa

 

Es farà el cap de setmana a Pineda i acollirà tallers, obres de teatre i un fòrum de debat. Durant el cap de setmana volen reflexionar sobte el teatre amateur i fer intercanvi d'opinions i experiències a nivell internacional sobre el teatre amateur i el paper que hi juga, i visibilitzar-lo. També tractar el teatre com a eina pedagògica, la formació per a joves i la professionalitat en el teatre amateur.

Ramon Costa és l'organitzador de l'esdeveniment i ha explicat que portarà a Pineda persones vinculades amb el teatre de Catalunya, diversos punts d'Espanya, i també França, Suïssa o Itàlia, entre altres.

Ramon Costa també ha dit que es faran debats que poden ser molt interessants al voltant de les companyies de teatre amateur. Temes com ara abordar els clàssics, la professionalitat dels membres de les companyies entre altres temes.

 

Durant el cap de setmana el CCR també presentarà l'obra 'Codi Roig' aquest divendres a les 9 del vespre, i es faran tallers de formació per a joves i debats sobre el teatre clàssic entre altres. A l'Auditori es podrà veure l'espectacle 'Cuando no ves la luz' dissabte a les 5 de la tarda, que posarà en escena la Federació de Madrid i l'espectacle en francès amb el títol 'L'Avide Homme', dissabte a les 9 del vespre, també a l'Auditori.


Els tallers i seminaris es faran a l'Hotel Promenade de Pineda i es faran en llengua francesa.


La trobada està organitzada pel CIFTA, Consell Internacional de les Federacions de Teatre, amb seu a París, i per la Federació de Grups de Teatre Amateur de Teatre de Catalunya. Hi col.labora l'Ajuntament de Pineda i el Centre Cultural i l'Aqua Hotel Promenade.