Vés al contingut
1

El president de VOX a Barcelona, Joan Garriga, anuncia que presentaran candidatura a Pineda

 

Escolta Joan Garriga

 

Ho ha dit en un dinar a Pineda que ha aplegat militants de la comarca i també el portaveu a Pineda David Rojas. Joan Garriga ha dit que «presentaran candidatura a Pineda encara sense un cap de llista confirmat». Ha explicat que «l'objectiu és fer bons resultats després d'aconseguir 1000 vots a les darreres eleccions al Parlament de Catalunya». Ha dit que «el seu objectius són lluitar contra la okupació d'habitatges, ordenar Pineda i arranjar els barris, i més presència policial, entre altres aspectes que cal millorar a la població».

També ha dit que «volen entrar al consistori per fiscalitzar l'Ajuntament, baixaran els impostors per famílies i empreses i oferiran més seguretat».

Ha dit que «encara no hi ha candidats al Maresme però es coneixeran a finals d'any». De la política general ha dit que «els socialistes fan de crossa de l'independentisme i per tant, VOX és la única oposició a Catalunya». També ha dit que l'objectiu de les Eleccions Estatals és governar.

 

1
Foto de l'acte. Font: Vox

 

David Rojas ha dit que «està content de la visita de Joan Garriga a Pineda i «volen entrar a l'Ajuntament de Pineda per condicionar la política local, amb més seguretat que és un dels principals reptes de Pineda, junt amb el suport al comerç local».