Vés al contingut
1

Comença el 42è Concurs de Teatre de Pineda amb la comèdia ‘Enigmàtic’

Foto: Ràdio Pineda

Cartell: Centre Cultural

 

 

 

Durant 5 setmanes es podran veure diferents muntatges a les 6 de la tarda al Centre Cultural. Aquest diumenge es podrà veure la comèdia policíaca ‘Enigmàtic’ a càrrec del Centre d’Arbúcies. Hi actua l’actor Jordi Ferragut molt popular arran del programa de TV3 El Llop.

 

1

 

 

El diumenge 29 de gener es podrà veure la comèdia negra ‘ La Reina de la Bellesa de Lennane’ a càrrec del Centru de Canet. El diumenge 5 de febrer el grup Deixalles 81 de Sant Feliu de Codines presentarà l’obra de teatre ‘El Diari d’Anna Frank’. I el dia 12 de febrer, la Garnacha Teatro de Logroño, participaran al concurs amb l’obra ‘Mujeres, teatro a la carta’. Per acabar, el dia 26 de febrer La Inestable Ceretana de Puigcerdà presentarà l’espectacle ‘Records del 36’. Pol Beltran, delegat del concurs ha explicat que han intentat triar 5 muntatges per a tots els gustos i públics.

 

Les funcions són a les 6 de la tarda al Centre Cultural. Les entrades anticipades es poden comprar al web de centre www.ccrpinedca.com i també el mateix dia de la funció, una hora abans de començar, a la taquilla del teatre.

 

2