Vés al contingut
1

Oficina de Turisme de Pineda: model de digitalització i modernització junt amb Madrid i Bilbao

L'oficina de Turisme de Pineda apareix a un rànquing d'oficines de turisme digitalitzades. Està destacada en cinquè lloc, després de Madrid, Bilbao, Islantillla (Huelva) i Caravaca de la Cruz (Múrcia). Són casos d'oficines de turisme digitals, que estan treballant per fidelitzar el turista de forma innovadora. En parla l'especialista Andrés Martínez, de iUrban.es, que recomana visitar aquestes oficines per implantar la idea en altres municipis turístics. De Pineda destaca el concepte de gammificació, és a dir, de descobrir l'oferta turística tot jugant, i enfocada cap el turisme familiar.

 

Entre els elements instal·lats a l’oficina, es troben vídeo walls de gran format amb realitat augmentada, que conviden el visitant a interactuar, tòtems informatius que permeten consultar de manera particular itineraris, obtenir dades sobre la població o accedir a ofertes gastronòmiques, culturals, etc. de la localitat i fins i tot, faciliten l’enviament de postals interactives i compartir-les a les xarxes socials.

 

L'Oficina de Turisme de Pineda es va inaugurar l'abril de 2017 i està ubicada a la planta baixa de l'edifici de l'Ajuntament, a la plaça Catalunya.

 

1

 

1
Inauguració de la nova oficina, l'abril de 2017