Vés al contingut
1

Finalitza el servei extraordinari de recollida de restes vegetals de poda a Pineda

 

 

Acabada l’època de poda, finalitza també el servei de recollida intensiva de restes vegetals que s’ha ofert durant quatre mesos a les urbanitzacions del municipi. El servei extraordinari començava el dilluns 14 de novembre de 2022 i ha acabat aquest dilluns. A partir d’ara, totes les restes vegetals generades s’han de tornar abocar directament a la deixalleria.

Durant les quinze setmanes en què s’ha ofert el servei s’ha registrat una mitjana de 5.000 kg de residus recollits, que han ajudat a que els carrers es mantinguin nets de restes vegetals. Amb tot, també s’ha detectat que, malgrat les indicacions, els contenidors han sigut utilitzats per altres abocaments que no eren únicament restes vegetals, la qual cosa dificultava el servei.


 

Horari de la deixalleria

Finalitzat el període extraordinari, els abocaments voluminosos, tant de restes vegetals com altres, han de realitzar-se a la Deixalleria Municipal. El seu horari d’obertura és de dilluns a dissabte de 10.00h a 14.00h, i els diumenges de 10.00h a 13.00h del migdia.