Vés al contingut
1

L’Ajuntament demana als propietaris dels solars que els netegin davant el risc d’incendi

 

 

Davant l’alarma de sequera cal extremar les mesures preventives i s'ha enviat una carta a les persones propietàries que en el termini de 15 dies netegin els seus terrenys. L'Ajuntament demana als propietaris dels solars sense edificar a mantenir-los nets i endreçats, amb la finalitat d’evitar riscs d’incendis en el terme municipal de Pineda.

L’Ajuntament està fent un seguiment exhaustiu d'uns 300 solars perquè s’apliqui la normativa urbanística vigent, recordant a les persones propietàries de solars que cal tenir-los en les condicions adequades de neteja. Ara dona un termini màxim de 15 dies per procedir a la seva neteja i adequació en la millor situació d'ús i conservació.

Així mateix també se’ls recorda que totes les restes derivades de la neteja s'han de portar a la deixalleria i, en cap cas, als contenidors de la via pública, els quals estan destinats a un altre ús.

La carta té un advertiment que si en el termini esmentat no s’ha fet la neteja es podria forçar fer la neteja i fer pagar el seu import al propietari.

 

Neteja de les franges perimetrals de can Carreras

Aquest mes d’abril s’ha iniciat tota la tramitació per poder contractar una empresa que faci els treballs de neteja de la franja perimetral a can Carreras. Segons les previsions de la regidoria de Medi Ambient aquesta neteja estarà feta abans de l’inici del període d’estiu.

 

1