Vés al contingut
1

El Maresme suma passes contra el maltractament a les persones grans

 

Escolta AQUÍ l'entrevista

 

Amb la col·laboració del Consell Consultiu de la Gent Gran del Consell Comarcal del Maresme, el CAP de Pineda de Mar, i l'Ajuntament de Pineda s'organitza pel pròxim 15 de juny una marxa contra el maltractament a la gent gran. La idea era recopilar passos per aquesta causa, ja que el dia 15 és el Dia Mundial de la Presa de Consciència sobre l'Abús i el Maltractament a les Persones Grans. El pinedenc Joaquim Noguera forma part del Consell Consultiu de la Gent Gran del Consell Comarcal del Maresme i coorganitzadors de la marxa, ha explicat que l’objectiu és donar visibilitat i conscienciar als ciutadans d’aquesta realitat que pateixen les persones grans. Joaquim Noguera ha explicat que els maltractaments a les persones grans moltes vegades són persones conegudes o familiars. Una problemàtica que segons ha dit «queda amagada i no surt a la llum».

 

1

 

A Pineda s'ha fet la lectura del manifest), de la plaça Catalunya, ha passat per la plaça de les Mèlies, Doctor Bertomeu, el passeig i fins la platja de la riera i la tornada fins l'estació on hi havia l'arc de l'arribada i l'avituallament, en total són 2,5 km, una distància accessible, i sense desnivell, per a tothom.

 

L'activitat ha acabat amb uns estiraments dinamitzats pel fisioterapeuta del CAP i un aplaudiment per a tots els participants.

 

1

 

1

 

1

 

 

1

 

 

 

 


 


1