Vés al contingut
1

Poblenou celebra aquest cap de setmana les festes del barri

Fotos: Ràdio Pineda i Sons of Poblenou

 

 

Escolta AQUÍ l'entrevista

 

Amb activitats familiars, balls, concerts, la fira d’atraccions i un dinar solidari. També aquests dies podeu comprar la samarreta solidària contra el càncer infantil 'La Feria de mi barrio' al preu de 6 euros. Els beneficis es destinaran a l’Hospital Sant Joan de Déu.

1

Parada de l'entitat venen les samarretes solidaries

 

 

Tant la Fira d’Atraccions com les activitats, concerts i actuacions es fan a l’aparcament del Passeig Costa Brava i estan organitzades per l’entitat ‘Sons of Poblenou’ amb el suport de l’Ajuntament de Pineda. Cati Mateo, membre de l’entitat, ha dit que aquest dijous les famílies poden aprofitar el 2x1 a les atraccions de la Fira i també ha parlat de les activitats de divendres, amb ball per a la gent gran a les 5 de la tarda, el ball infantil a càrrec de la Hermandad del Rocio i a les 9 del vespre podeu veure l’espectacle de flamenc ‘Ilusiones’ amb Isabelita Marquez. A 2/4 d’11 de la nit es fa el concert amb Desmadraos Rumba.

 

2

Foto d'arxiu de l'any 2022

 

 

Dissabte al matí continuaran les activitats a 2/4 de 10 amb la cercavila dels Petits Musicae de les Forces Infernals de Poblenou i a continuació es fa una matinal infantil. Ivan Constanza, de Sons of Poblenou i Cati Mateo han explicat que aquest any no hi haurà activitats d’aigua per la situació de sequera, però sí un tobogan amb format ‘sec’ on es podrà lliscar amb pols.

 

Dissabte a la tarda destaca l’Iron Bar amb la participació de 200 persones, l’actuació de Salsa Dance Studio i a 2/4 de 9 del vespre el concert amb ‘Radio Muñecas’. A les 10 del vespre es farà la Festa Selecta Dj’s amb Mario Otero i Jose Reyes.

 

4

Els Dj's Mario Otero y José Reyes l'any passat a les festes de Poblenou

 

Diumenge, últim dia de les Festes de Poblenou, al matí es fa la missa rocira a la parròquia del barri. A la 1 del migdia es fa el vermusic amb Brena Delgado i a 2/4 de 3 de la tarda us podeu quedar a dinar a la ‘Paella solidaria José Castillo Bueno’ . A la tarda, a les 6, actua Fanàtix Urban Dance, a 2/4 de 9 del vespre concert amb Luis Flores i Luis ‘El Bambi’ i el castell de Focs d’Artifici a 2/4 d’11 de la nit, tanca els actes de les Festes de Poblenou.

 

5