Vés al contingut
1

Detingut 'in fraganti' un jove de 19 anys mentre robava en una botiga de Pineda

Fotos: Ràdio Pineda

 

Una actuació policial ha permès la detenció a Pineda d'un jove que havia entrat a robar, trencant el vidre de l'aparador, a la botiga d'esports Nou Estil de Pineda. Els Mossos d'Esquadra han rebut l'avís de l'alarma de la botiga a les 5,40 d'aquesta matinada i l'han pogut detenir 'in fraganti'. També ha rebut l'avís la pròpia botiguera, que s'ha desplaçat a l'establiment. Els Mossos han entrat han trobat el jove al magatzem interior de la botiga, on estava provant-se calçat esportiu i roba. Ha entrat després de trencar un vidre de l'aparador que dona a l'Avinguda Montserrat amb una tapa de clavagueram. A l'entrar, el detingut, de 19 anys, ha trencat també l'alarma, però aquesta ja havia transmès l'avís, encara que ha deixat de sonar. Tant els Mossos com la pròpia botiguera han confirmat aquesta detenció a Ràdio Pineda.

 

1
 

 

I un altre establiment proper, la perruqueria canina Gos Blanc del carrer Ignasi Iglesias, ha patit un robatori similar també aquesta matinada. També els han trencat el vidre de l'aparador amb una tapa de clavagueram i han entrat a l'establiment. La propietària ha explicat a Ràdio Pineda que quan han arribat s'han trobat les destrosses a l'aparador i l'interior de l'establiment remogut. La Policia s'ha desplaçat també ha aquest establiment.

 

1

El jove detingut passarà a disposició judicial les properes hores.

 

Per la seva part, tant la perruqueria canina com la botiga d'esports, han continuat treballant i atenent els clients aquest matí, això sí, amb la preocupació de poder arreglar els desperfectes que els han ocasionat.



1