Vés al contingut
1

Escape Town solidari a benefici de Creu Roja de l'Alt Maresme

Fotos:

 

Escolta AQUÍ l'entrevista

 

Els caps de setmana de novembre i desembre podreu participar a l’Escape Town ‘Holmes. Escuela de detectives’ a Malgrat de Mar. Es tracta d’una activitat solidaria perquè el donatiu de participació, que serà voluntari a mode de taquilla inversa’ es destinarà a Creu Roja. A banda del donatiu, els participants també hauran de portar una joguina nova per poder participar-hi. Lluís Ferrer, creador de Blind Mice Escape Room ha explicat a Ràdio Pineda que aquest Escape Town està ambientat en el conegut detectiu Sherlock Holmes on els jugadors hauran de resoldre proves pels carrers de Malgrat, amb diferents elements que se'ls entregarà dins un maletí.

 

Hi haurà dos recorreguts de manera que els dos grups participants competiran entre ells alhora. Lluís Ferrer ha explicat que per participar els jugadors han de portar una joguina nova i que no sigui bèl·lica per Creu Roja.

 

Si voleu participar ho heu de fer amb un missatge de WhatsApp al telèfon 722 43 27 77. S’han programat 5 sessions al dia pels caps de setmana de novembre i desembre.

 

1