Vés al contingut
1

Lola (105 anys), l'àvia de Pineda: «Sóc més feliç que mai, tothom m'estima»

 

Escolta AQUÍ l'entrevista al Pineda Es Mou

Mira AQUÍ el reel a Instagram
 

La Lola és l'àvia de Pineda. Ha celebrat els seus 105 anys i l'hem anat a entrevistar pel programa Pineda Es Mou. Viu a la residència Els Arcs i envoltada també de la seva família. És feliç, i així ho ha explicat a Ràdio Pineda

 

1

 

D'ella en destaca la seva franquesa i el seu bon humor. Ha treballat moltíssim, però també ha gaudit de la vida, va arribar a guanyar concursos de ball. En recorda especialment el tango de la Compasita, que va guanyar amb un noi que després va morir al front, per la Guerra Civil. Amb tota sinceritat, ens diu que la majoria dels seus records són bons, menys el de la guerra i el matrimoni.

 

Quan recorda la Guerra, ens diu que «el món està molt malament, que un dia petarà tot». També ens diu que sempre volem més, i cal valorar el que tenim. El seu consell per millorar el món que ens envolta i també per ser feliç és «estimar i ajudar als altres».

 

La Lola va néixer a La Línia, Múrcia, l'any 1919 i de petita va viatjar amb la seva família a Barcelona amb el vaixell anomenat Manuela. Va treballar servint a cases, i més endavant a un hotel. Va superar la guerra... i molts anys després, el 2021, va guanyar una batalla, va superar la COVID: «Vaig matar el bitxo», ens va dir. Gràcies, un cop més, Lola, per l'entrevista. Per molts anys!


 

1
La Lola amb la seva família, la regidora de Gent Gran Ana Pérez i el gerent de Els Arcs, Enric Creus

 

1
Amb l'equip de la Residència Els Arcs
1
L'alcalde de Pineda, Xavier Amor, també va visitar la Lola per felicitar-la

 

Pineda Es Mou, amb Maria-Josep Hernàndez. Cada dimecres, 13:30 a Ràdio Pineda, i on line (APP i web radiopineda.cat)