Vés al contingut
1

Grup de Suport Emocional i Ajuda Mútua a Pineda

Foto: istockphoto 

 

Escolta AQUÍ l'entrevista

 

El programa Grups de Suport emocional i Ajuda Mútua (GSAM) va dirigit a persones cuidadores no professionals de persones que es troben en situació de dependència, discapacitat o problemes de salut mental. A partir del dilluns 4 de març es trobaran al Centre Cívic Poblenou, al Passeig Diputació 8, de 2/4 d’11 del matí a 12 del migdia. El grup disposa de l’ajut d'un psicòleg i té una durada de 10 sessions d’una hora i mitja. Anna Gordillo, treballadora social de Serveis Socials de Pineda, ha explicat que és molt important que les persones cuidadores es cuidin.

També ha explicat que es tracta d’un recurs d’espai de relació i suport psicològic i emocional per a l'intercanvi d'experiències i coneixements, així com per proporcionar-se suport emocional.

Les trobades faciliten que les persones cuidadores expressin sentiments, emocions i preocupacions associades a les tasques de cura, amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida de les persones cuidadores i, indirectament, la de les persones de les que tenen cura, i conèixer altres persones cuidadores, evitar la soledat i disminuir l’estrès. Per a més informació o si voleu formar part del grup podeu trucar al telèfon de l’Ajuntament 93 767 15 60.

 

1