Vés al contingut
1

El Centre Cívic Poblenou presenta la programació dels mesos d’abril a juny

 

 

Les inscripcions per a cursos i tallers s'han obert i la programació inclou propostes de salut, cuina, expressió artística, idiomes, activitats juvenils i familiars.


 

Per apuntar-se cal adreçar-se al Centre Cívic Poblenou de manera presencial, des d’on s’anotaran les preinscripcions per estricte ordre d’arribada. Un cop tancada la llista, el centre es posarà en contacte amb les persones a les quals els correspongui plaça per confirmar-la i rebre les dades referents al pagament del respectiu curs o taller.

 

 

1
 


 

Varietat de propostes

Com cada temporada, la programació del Centre Cívic Poblenou destaca per la varietat de propostes. Cursos i tallers de cuina, de salut, d’expressió artística, de dansa, de música, de recursos com idiomes i d’activitats juvenils o familiars componen la trentena d’activitats proposades per als propers mesos. A més, destaquen les activitats obertes i complementàries que coincideixen amb la Diada de Sant Jordi i el Dia Mundial de la Diversitat cultural, i es tanquen amb la Festa de fi de curs.