Vés al contingut
1

Ja us podeu inscriure per portar la Flama del Canigó fins a Pineda corrent per equips

 

 

 

Un grup de pinedencs tornaran a portar la Flama del Canigó des del cim d'aquesta muntanya fins a Pineda, corrent fent relleus. Ho faran el dia 23 de juny, i caldrà fer 180 quilòmetres corrent i ja s'han obert inscripcions per les persones interessades en fer aquest repte. Les persones que hi participin podran córrer la distància que vulguin, fent pocs quilòmetres o molts, i també es comptarà amb bicicletes per a fer trams compartits. Cadascú ho podrà fer segons les seves possibilitats. L'objectiu final és fer arribar la flama a Pineda i participar de la Revetlla de Sant Joan a la plaça de les Mèlies.


 

Els relleus començaran la nit del 22 de Juny i acabaran el 23 de juny i cadascú podrà triar el tram que vulgui, tant si és a l'inici, a la Catalunya Nord, com si és un tram ben aprop de Pineda. Si voleu participar de l'equip us podeu inscriure a aquest grup

https://chat.whatsapp.com/DitI8FSO0nyI2QPRKZH3kS

 

 

1
Arribada al cim i punt de partida de la Flama del Canigó

 

 

1


 

El Centre Excursionista Montpalau Team coordina la baixada de la flama que s'encendrà el dia 23 a les 00 hores al cim del Canigó. Un grup d'unes 30 persones de totes les edats de Pineda baixaran la flama fins a Pineda en coordinació amb la resta d'equips de tot Catalunya. Seran 180 quilòmetres que es faran per equips, amb 1000 metres de desnivell positiu i 2500 de desnivell negatiu. Disposen dels permisos necessaris per fer aquesta acció, tal i com han fet altres entitats d'arreu del país. Els organitzadors fa setmanes que preparen el projecte i els fa molta il.lusió tornar a dur la flama directament a Pineda. En tot moment tindran el suport d'un vehicle que els acompanyarà per qüestions logístiques.

 

1
Ja s'han fet les primeres reunions dels equips.


 

 

La flama arribarà a Pineda el 23 de juny a les 9 del vespre

Es farà una cercavila fins la plaça de les Mèlies. La ruta va del cim del Canigó al Pirineu, fins a Pineda, passant per Camprodon, Olot, Amer i Maçanet de la Selva, Tordera i un grapat més de pobles. Quan arribi a les 9 del vespre a la Plaça de les Mèlies, començarà la revetlla.

 

1

 

1

 

1


 

Revetlla Popular de la Plaça de les Mèlies

La Revetlla Popular de Sant Joan de les Mèlies està organitzada per vuit entitats diferents i comptarà amb un sopar popular, servei de bar, el pubillatge, els Grallers de Pineda, focs d'artifici amb els Diables de Poblenou, i a la nit concert amb la banda The Sun Cats, una banda de versions que us sorprendrà per la seva qualitat interpretativa. També actuarà Dj Slump per acabar la nit.

Segons els seus organitzadors és una revetlla que «vol recuperar l'esperit de la revetlla de Sant Joan al centre de Pineda».

Els actes començaran a les 8 del vespre a la Plaça de les Mèlies, amb l'arribada de la flama, encesa del peveter, parlaments, grallers, danses, sopar, i finalment les actuacions musicals.

 

 

1

 


 

El sopar és a base de pa amb tomàquet, botifarra acabada de fer i pinxos, beguda i no hi faltarà la coca i el cava. Hi haurà servei de bar tota la nit. El preu del sopar és de 15€ i hi ha places limitades.

Les entitats organitzadores han fet públic que «cap d'elles guanyarà diners amb la revetlla sinó que els guanys que hi pugui haver serviran íntegrament per organitzar la revetlla de l'any que ve».


 

Reserva de tiquets pel sopar (tiquets limitats)

Tiquets pel sopar a la venda a les Botigues Herbes de Pineda, i al local del Centre Excursionista de Pineda.

Aquí també pots fer la teva reserva del sopar.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeLpR9_KCIWix2pQpTg_U269T9d781Yx2ETwZG7DuncOqtq0w/viewform


 

La revetlla serà possible gràcies a l'organització del Centre Excursionista Montpalau Team, amb la col.laboració del Cau, les Forces Infernals de Poblenou, la Colla de Geganters i Grallers de Pineda, el Pubillatge, el XIP i els ADF's amb el suport de l'Ajuntament de Pineda.