Vés al contingut
1

L'Agrupació Musical de Cerdanyola del Vallès porta a l'Auditori «la banda sonora de les nostres vides»

Vols saber com sonen? Clica aquí

L'Auditori programa per aquest dissabte un tribut als cantautors catalans més clàssics i actuals amb l'espectacle 'De la nova cançó catalana al trap en format simfònic'. Una actuació a càrrec de l'Agrupació Musical de Cerdanyola del Vallès en el que interpretaran peces simfòniques de cançons catalanes de les últimes dècades.

La presidenta de la Banda de Cerdanyola del Vallès, Laia Seró, ha explicat a Ràdio Pineda que portaran «la banda sonora de les nostres vides». L'agrupació oferirà un tast de diversos gèneres musicals molt presents a través de la ràdio, la televisió i d'Internet. Laia Seró ha afegit que amb aquest espectacle «volen dignificar la música popular, que de vegades queda al marge de repertoris més clàssics».

 

Hi seran presents el rock català dels 90, la rumba i la música festiva, reivindicativa, electrònica i alternativa. Des dels Pets, passant per Txarango i arribant a Rosalía. La presidenta de la Banda de Cerdanyola del Vallès, Laia Seró, ha afegit que «esperen veure somriures i gent passant-s'ho bé entre públic».

Podeu comprar les entrades a 7,00 euros a través de www.auditoripineda.cat o bé els matins de 9:00 a 14:00 h a Can Comas, o el dia de la funció una hora abans al hall de l'Auditori.

 

1