Vés al contingut
Cantata ràdio pineda 2020

Infants, famílies i escoles fan possible la cantata amb Ràdio Pineda 'des del balcó"

Imatges enviades a Ràdio Pineda per les famílies. Muntatge: Ràdio Pieda

 

Els infants i les famílies de tots els barris de Pineda van sortir al balcó per fer possible la Cantada escolar 2020. Va ser divendres a 2/4 de 8 del vespre, quan tots alhora i sintonitzat Ràdio Pineda, van cantar tres de les cançons previstes per fer tots junts a la 16a Cantata Escolar.

 

La cantata s'havia de celebrar a Can Xaubet, amb 2000 nens i nenes de primària de les 8 escoles pinedenques. Donada la situació de confinament, no es va poder celebrar com cada any, però el professorat de música del grup de treball va decidir tirar-ho endavant amb aquesta actuació especial.

 

Ràdio Pineda va emetre des d’aquella hora un programa especial amb les tres cançons escollides amb la idea que es puguessin cantar alhora acompanyades des de casa. Ràdio Pineda ha fet un reportatge que podeu veure a través de la nostra pàgina web i xarxes socials: Facebook, Twitter i Instagram

 

 

Enguany la cantada girava al voltant de la defensa del medi ambient, la cura del planeta, la sostenibilitat i l’impuls d’actuacions per a la millora de l’entorn com el reciclatge. Les cançons escollides per aquesta cantata especial van ser: Bella Ciao (Sing for the climate), Els quatre elements – AMLorente / RMVidal i Les Tres Erres de El Pot Petit.