Vés al contingut
1

La producció de peces i mascaretes amb impressores 3-D continua a Pineda i Calella

La producció de peces i mascaretes amb impressores 3-D continua a Pineda i Calella, entre d'altres poblacions. Marc Llobet, portaveu del grup 3D HEALTH PINEDA i CALELLA ha explicat a Ràdio Pineda que estan fent unes peces específiques que necessita l'Hospital de Calella per adaptar unes màscares de busseig de Decathlon a respiradors.

 

També el voluntariat de Pineda i Calella continuen fent mascaretes amb les impressores 3-D per sanitaris de totes dues poblacions, i ja n'han fet més de 1000. Els Ajuntaments de Pineda i Calella estan col·laborant amb la compra de matèria prima per fer anar les impressores.

 

2

 

Marc Llobet, portaveu del grup 3D HEALTH PINEDA i CALELLA, ha explicat que necessiten més impressores. La petició és que entitats, particulars i centres d'ensenyament comprin una, que costa entre 200 i 400€ segons el model, i la cedeixin temporalment per fer mascaretes. Un cop ja no es necessitin, es retornaran. Així ho han fet a Pineda l'Institut Joan Coromines i l'entitat ADIAM, i a Calella l'Institut Bisbe Sivilla, entre d'altres. També, centres educatius, particulars i empreses que ja en tenien, com Freta i l'Escola Pia, les han cedit temporalment.

 

1

Marc Llobet ha explicat també que ara necessiten voluntariat que sàpiga fer anar una impressora 3-D. L'objectiu és portar una impressora i material a casa del voluntari i que des d'allà les vagi produïnt.

 

Alhora, recullen donatius per comprar més impressores i material. Si en acaba, sobren diners, es donaran a una entitat d'investigació pel COVID-19

 

1