Vés al contingut
1

Preocupació per l'inici del curs escolar arran de la situació per la Covid-19

 

L'Ajuntament de Pineda es mostra també preocupat davant l'arribada del curs escolar i l'entrada dels alumnes als centres, arran de la situació actual de la Covid-19.

Algunes de les mesures que s'aplicaran als centres són la mascareta a partir dels sis anys, grups estables de 20 alumnes i entrades i sortides esglaonades així com altres mesures com ara més ventilació de les aules o no compartir segons quin tipus de material, etc.

Es vol que el curs sigui presencial a infantil i primària. A secundària es podrà combinar presencial i amb jornades a casa. Es prendrà la temperatura als alumnes i es demana no portar el fill/a a l'escola si té símptomes de malaltia i també es faran cribratges massius.

 

L'alcalde de Pineda, Xavier Amor, ha dit que «s'han reunit amb responsables del Departament d'Ensenyament i admeten que hi ha dubtes però la voluntat és obrir tot i que s'haurà d'anar avaluant segons passin els dies». També ha dit que «fins i tot els ajuntament tenen per davant temps difícils i fins i tot es plantegen actes com ara la Cavalcada dels Reis de l'Orient, per les festes de Nadal, o fins i tot els carnavals, que algunes poblacions ja han anunciat que es cancel.len».

 

La Rua de Carnaval de la Costa Brava sud, amb Lloret, Blanes i Tossa ja s'ha anulat davant la impossibilitat de preparar les colles cada comparsa que comencen a la tardor. Caldrà veure que passa també amb la Rua de Pineda o el Carnaval de l'Alt Maresme entre altres.