Vés al contingut
1

Cap de setmana amb ambient d'hivern

Foto: Ràdio Pineda

 

 

 

EL TEMPS DIVENDRES 4 DESEMBRE

 

 

MÀXIMA D'AHIR: 13º

 

MÍNIMA D'AVUI:

 

 

 

PREVISIÓ:

 

Avui divendres tenim cel variable amb el pas d'alguns núvols prims i temperatures màximes voltant els 14-15º. Vents fluixos. Atenció l'estat de la mar perquè hi ha notable mar de fons del sud amb onades que poden fregar els 2 metres d'alçada aquesta tarda i el vespre. Esperem que aporti sorra a la platja.

 

 

Cap de setmana:

 

La propera nit i matinada i primera hora del matí d'aquest dissabte, es formaran algunes nuvolades i no es descarta algun ruixat. La cota de neu podria ser baixa i tenir alguna calabruixada a Pineda. Tot plegat seran fenòmens locals. Durant el dia es mantindran els núvols amb estones de sol i les temperatures màximes se situaran als 12º. Lleugera mar de fons del sud.

 

Diumenge no canvia la situació, seguirà dominant el sol amb el pas d'alguns núvols. Temperatures sense canvis i ambient hivernal. Les mínimes també baixaran i se situaran a prop dels 0-1º, tot en funció dels núvols que hi puguin haver al cel.

 

I la setmana que ve...

 

La setmana que ve no hi haurà canvis. Esperem poca pluja i domini del sol, pas de núvols prims i ambient fred, amb mínimes per sota dels 5º i màximes de 12º.

 

 

Dades del temps: Jordi Pérez