Vés al contingut
1

L'ABS Pineda trasllada des d'avui les proves i test COVID a un espai de l'AquaHotel Promenade

Aquest matí ja s'han fet les primeres proves al nou espai, a la planta baixa de l'hotel. Foto: Ràdio Pineda

 

Des d'avui dimarts, les proves COVID-19 que depenen de l'Àrea Bàsica de Salut de Pineda es fan a l'AquaHotel Promenade del passeig Marítim. Les proves, sempre amb prescripció mèdica i cita prèvia, s'han fet fins ara a l'ambulatori del C/ Tarragona. Des d'ara, es fan a un espai alternatiu extern al CAP, però a pocs metres de distància. Això ha estat possible gràcies a un conveni entre l'AquaHotel Promenade i Salut, amb el suport de l'Ajuntament de Pineda, que ha participat en la recerca dels espais i en l'elaboració del conveni. Ho ha explicat Mar Masvidal, adjunta a direcció de l'ABS Pineda. Ha recordat també que les proves PCR i el test d'antígens es fan sempre amb prescripció mèdica i cita prèvia. Si una persona té símptomes COVID ha de contactar amb el seu ambulatori o trucar al telèfon centralitzat del 061.

 

La directora de l'ABS Pineda, la dra. Adriana Ramos, ha dit a Ràdio Pineda que amb aquest acord, s'aconsegueix treure de l'ambulatori del C/ Tarragona tot el volum de persones a qui s'estan fent proves cada dia. Adriana Ramos ha dit que es fan a persones asimptomàtiques, i amb totes les garanties. "Així es descongestiona el centre i alhora es guanya en rapidesa", ha dit la dra. Adriana Ramos. I és que el CAP de Pineda s'ha quedat petit, i s'està a l'espera que es construeixi el nou edifici. Per això, pel moment han de cercar espais alternatius per externalitzar alguns serveis, segons ha explicat la dra. Adriana Ramos.

 

Ràdio Pineda dedica demà dimecres (13,30h.) el programa Salut i Més a una àmplia entrevista amb la dra. Adriana Ramos, directora de l'ABS, sobre l'actualitat a Pineda en relació amb la pandèmia: la situació actual i casos que es donen, les proves PCR i els test d'antigens, l'arribada de la vacuna a Pineda els pròxims dies i les recomanacions de cara a les Festes. Ta,bé participen al programa l'adjunta a direcció de l'ABS, Mar Masvidal, i la Referent de Gestió i Serveis, Raquel Masvidal.

 

1
La dra Adriana Ramos, directora de l'ABS, amb Raquel Masvidal, referent de gestió i serveis, i l'adjunta a direcció, la infermera Mar Masvidal, han preparat el dispositiu per traslladar les proves al nou espai habilitat
1
Aquest matí han visitat el nou espai l'alcalde de Pineda, Xavier Amor, junt amb els regidors de Salut, Santiago Macip, i de Presidència Sílvia Biosca, i junt amb el director de l'AquaHotelPromenade, Jordi Noguera.