Vés al contingut
1

Programa Especial de Sant Esteve amb Ara Va de Bo i Amics

Ràdio Pineda ha dedicat el programa especial de Sant Esteve a la presentació del Dics Ara va de Bo i Amics, un disc a Benefici de l'Hospital de Sant Joan de Déu. El disc recull les sessions del Gripau Blau a Ràdio Estel, i s’hi apleguen cançons, poemes i contes. Tot això, mantenint l’esperit radiofònic incloent-hi sintonies i separadors de ràdio.

L'entrevista va ser amb Jordi Roura, fundador d'Ara va de Bo, que també va donar un missatge als oients de Ràdio Pineda. «Amb les cançons, la poesia i els contes hi ha un punt de trobada d'amistat, que és l'inici de la solució de les coses»

 

El programa el podeu tornar a escoltar a:

https://alacarta.radiopineda.cat/programs/entrevista/radiopineda_podcast_7525#%2F

 

 

Ara Va de Bo ja fa onze anys que va començar el programa radiofònic El Gripau Blau a Ràdio Estel. De tot la feina que hi han fet, enguany en surt un disc nou, Les sessions d'El Gripau Blau a Ràdio Estel (2011-2020) (DiscMedi, 2020), amb un un títol que d’una banda ja vol prevenir l’oient que no és un repertori originalment previst per anar a un CD i, de l’altre, ret homenatge a artistes com The Beatles o Elvis Presley que han publicat material enregistrat a emissores de ràdio.

 

Aquest és el primer recull d’aquestes característiques que fa la formació de Jordi Roura, que afirma que, de moment, no en tenen cap més de previst, tot i que hi ha material de sobres. Al disc, s’hi apleguen cançons, poemes i contes, tot mantenint l’esperit radiofònic incloent-hi sintonies i separadors de ràdio.

 

Per vestir l’àlbum, han comptat amb la participació d’amics del grup: des dels amics més antics, com Ricard Casals o Eduard Casals, fins als més nous, com Dani Espresarte, a més de Cecilia Bellorín, Martine Lambregts o Laura Pau; diversos escriptors, actors i radiofonistes; i l’Escola del Mar. A més, Ara Va de Bo destinarà tots els guanys que generi el disc a l’Hospital de Sant Joan de Déu.