Vés al contingut
3

El músic pinedenc Isaac Fernández presenta nou disc ‘Pensamientos antes del Big Bang’ a Ràdio Pineda

 

Fotos: Ràdio Pineda

 

 

Escolta AQUÍ l'entrevista

 

 

El cantant, compositor i guitarrista pinedenc Isaac Fernández ha presentat a Ràdio Pineda el seu últim disc ‘Pensamientos antes del Big Bang’. Un treball que ha sorgit arran del confinament i que suposa el seu debut en solidari, després de formar part del grup Marla. Un disc intimista, amb aires folk, amb 8 temes propis on pren protagonisme la seva guitarra i la seva veu.

 

2

Isaac Fernández

 

Isaac Fernández ha explicat al programa 'Dit i Fet' de Ràdio Pineda que és el treball més honest i autèntic que ha fet fins ara. El disc planteja un viatge molt intens que parla de les emocions sorgides arran de la pandèmia i el confinament.

 

El disc ‘Pensamientos antes del Big Bang’, en format de caset i amb edició limitada el podeu comprar a través del seu instagram @iscaacfernandezmusic i també el podeu trobar a les plataformes digitals. Justament aquest diumenge el cantant pinedenc actua a Girona on comença una gira pel territori per presentar el disc. És previst que actui a Pineda el dia 22 de gener a l’Ateneu Sa Boada. Podeu recuperar l’entrevista a Isaac Fernández al servei de Ràdio a la carta.

 

 

1

Isaac Fernández a Ràdio Pineda al programa 'Dit i Fet' amb Olga Diéguez.