Vés al contingut
1

Ràdio Pineda ha celebrat la diada de Sant Jordi amb connexions en directe i amb missatges

Fotos: Ràdio Pineda

 

 

Tot i ser el primer Sant Jordi sense restriccions, el vent i els plugims han marcat el dia de la rosa i el llibre. Tot i així s’ha viscut un ambient de festa i Ràdio Pineda també hi vam ser en directe, fent connexions dissabte el matí, des de la Plaça de les Mèlies i Plaça dels Reis Catòlics. Moltes persones, i també les famílies sortien al carrer a comprar la rosa i el llibre. Cues a les llibreries i a les floristeries i també a les diferents parades i molta feina per atendre a tothom. Pel que fa a la venda de roses, un any més, ha triumfat la rosa vermella. Ens ho va explicar en Jordi de la Floristeria Abril de Pineda.

 

1

En Jordi de la Floristeria Abril el matí de Sant Jordi

 

 

Pel que fa a la venda de llibres, els llibreters han dit a Ràdio Pineda que ha estat un "molt bon Sant Jordi" i que s’ha recuperat l'ambient i vendes del 2019. Empar Moliner i Toni Cruanyes han estat els autors més venuts d'aquest Sant Jordi, i també han estat els llibres més buscats a Pineda. Així ens ho van confirmar la Maria i la Núri del Cau de Pineda, entitat que també tenia parada a la plaça de les Melies. També vam parlar amb l’Eric, l’Aina i la Neus que buscaven llibres per comprar.

 

2

La Núria i la Maria a la parada del Cau

 

 

3
 

L'Aina, l'Eric i la Neus també buscaven llibres per Sant Jordi

 

 

Dissabte, a la plaça de les Mèlies també hi eren signant els seus llibres els autors i autores de Pineda. Ràdio Pineda vam poder parlar amb els autors que estaven pel mati i van fer una valoració positiva de la jornada, tot i el mal temps.

 

4 Maite Bayona

 

 

 

2

Jèssica Ayala

 

 

4

Patricia Martínez de Vicente

 

5

Maribel Montero

 

 

7

Anna Gordillo

 

3

Joaquim Carles

 

7

 

 

1

Josep Garriga

 

 

I també vam poder entrevistar l’alcalde de Pineda Xavier Amor que va dir que aquest Sant Jordi «s'han notat les ganes de tornar a la normalitat i ha pogut visitar totes les parades de Pineda».

 

Malgrat el temps irregular s'ha viscut un ambient de festa sobretot a la Plaça de les Mèlies i Plaça dels Reis Catòlics i a totes les floristeries i llibreries de Pineda i de tot Catalunya. Dissabte al matí a Ràdio Pineda també vam emetre els missatges de veu que ens vau fer arribar per whatsaap per felicitar el Sant Jordi.