Vés al contingut
1

El cap de setmana es farà la Fira per la Inclusió a la plaça de la Pubilla

 

Escolta l'entrevista a Sara Gonzàlez

 

Es tracta d'una fira benèfica que han liderat uns pares i mares de l'AMPA de l'Escola FEDAC de Pineda. Els diners recaptats de la fira per la venta de tiquets anirà destinat al pagament de la vetlladora d'un nen i una nena, amb grau de dependència 3. Segons els pares dels infants, «ara mateix el Departament d'Ensenyament només cobreix 1h de vetlladora al dia per cada nen, i els seus fills en necessiten totes les hores lectives amb vetllador».

La Sara Gonzàlez és la mare d'un nen que necessita vetllador tot el dia, i ha dit que la fira els ajuda a poder educar el seus fills en escoles inclusives.

 

També ha explicat que actualment l'escola de la Mare de Déu del Roser també té un vetllador voluntari, però hi ha un total de tres infants que necessiten el servei tota la jornada lectiva.

A la fira hi haurà inflables, pintacartes, animació infantil i altres activitats i està adreçada a tota la família, sobretot amb infants fins als 10 anys.

 

També es farà una rifa de productes diversos i premis que han ofert alguns comerços de Pineda. La Fira és oberta a tothom i es fa el cap de setmana a la plaça de la Pubilla oberta al matí d'11 a 2 i de 4 a 7 de la tarda, tant dissabte com diumenge.