Vés al contingut
1

Alerta per fortes pluges previstes a tot el litoral i prelitoral

Foto: Asensi Tarrès

 

 

EL TEMPS

Màxima d’ahir: 27º

Mínima d’avui: 18’5º


 

Previsió:

 

Els núvols han d’anar a més aquest migdia i primera hora de la tarda amb una primera tongada de tempestes que vindran acompanyades de gran aparell elèctric i fortes ventades. No descartem que es pugui veure alguna mànega marina. Aquest vespre hi haurà una certa pausa però de matinada tindrem una segona tongada de pluges fortes al litoral.

 

1

Mapa publicat per Protecció Civil de Pineda

 

Les precipitacions d'aquest divendres no afectaran per igual a tot arreu perquè seran aiguats molt locals. Es poden acumular entre 20 i 40 l/m2. No es descarten pluges que superin els 40 litres per metre quadrat en mitja hora.

També aquest divendres entra mar de fons de xaloc que remenarà l’estat de la mar. Tot i aquesta siutació, les temperatures, avui, no variaran massa. Aquesta situació de pluja intensa no arregla la sequera que estem patint.

Dissabte tindrem un dia de sol amb restes de núvols i la mar seguirà remenada, amb onades de metre a metre i mig d’alçada i amb temperatures sense canvis. Diumenge també serà un dia estable i l'estat de la mar es mantindrà alterada. Les temperatures però, podran pujar dos o tres graus i assolir màximes voltant els 30º. La setmana que ve també es preveu estable.


 

Dades del temps de Jordi Pérez