Vés al contingut
1

Consum de km 0 i alimentació de proximitat a l’escola Sant Jordi

Foto: Ràdio Pineda

 

Escolta AQUÍ el programa


 

Els alumnes de 2on treballen aquest curs hàbits saludables i formes de cuidar el planeta a través del projecte de la ‘Supercol’. Des de l’inici de curs, aquesta superheroïna els recorda la importància de baixar la temperatura del hall de l’escola, que representa la temperatura del planeta, i reduir la petjada ecològica. Els alumnes han fet un mural representant les fruites i les verdures de temporada i al mig, com a protagonista, hi ha la Supercol, entre altres accions. Carmen Sanjuan, tutora de 2on ha explicat que, com a escola verda, tenen molta consciència ambiental.

 

1

 

A través d’aquest projecte es prioritza el consum de Km 0 i l’alimentació de proximitat. El programa ‘Anem a l’escola’ a parlat amb una representació d’alumnes que treballen aquest projecte. L’Isaac, l’Anaís, l’Àuba, l’Arnau i la Nora ens han explicat què podem fer per cuidar el planeta.

 

1

 

2

 

Podeu tornar a escoltar el programa ‘Anem a l’escola’, dedicat al projecte de la ‘Supercol’ de l’escola Sant Jordi al servei de ràdio A la Carta al web www.radiopineda.cat Presentat per Olga Diéguez.

 

3