Vés al contingut
1

El pinedenc Ramon Costa és escollit president de la Confederació Internacional de Grups de Teatre Amateur (CIFTA)

Foto: CCR

 

Escolta AQUÍ l'entrevista

 

 

Ramon Costa, membre del Centre Cultural i de la Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya, i responsable de la organització de ‘La Mostra’ a Pineda per part de les dues entitats, ha estat escollit a Liège (Bèlgica), president de la Confederació Internacional de Grups de Teatre Amateur de cultura llatina (CIFTA). Aquesta entitat està formada per 9 països de cultura llatina, amb més de 10 mil grups i 15 federacions. Ramon Costa ha estat sostpresident de la CIFTA i ara assumeix la presidència. Hem parlat amb ell i ha dit que ho fa «amb il·lusió i responsabilitat com a català i pinedenc».

 

Ramon Costa ha explicat que en aquesta nova etapa seguiran apostant pel treball en xarxa entre les federacions europees i africanes i augmentar els intercanvis treatrals.

 

Costa ha afegit que també organitzaran el II Fòrum internacional de teatre amateur de llengües greco-llatines, previst pel proper 2024 a Marroc. També aposten per la creació d'un concurs internacional de cartells publicitaris de les obres de teatre que es representen per tal de disposar d'un fons d'arxiu i la posta en marxa de la nova pàgina web.