Vés al contingut
1

El grup pinedenc Saüc en flor estrena el seu primer videoclip del tema 'Lluu'

 


'Lluu' és el nom de la primera cançó editada del grup Saüc en Flor. Aquest grup pinedenc ha estrenat el seu nou vídeo d'avançament del que serà el seu treball discogràfic que es dirà ‘D’obaga’.

Segons el mateix grup, «el disc reflexiona sobre els estats d’ànim de l’humà en comunió amb la natura, lluny del brogit mundà, a partir d’una lírica elaborada, plena de matisos, i interpretada amb la simplicitat dels jocs de veus».


 

El grup està format per Genís Poch a la veu i guitarra, Carles Camps a la guitarra i les veus i Gerard Avellaneda al contrabaix i les veus.
Segons els mateixos autors, «el projecte de Saüc en flor neix després de rondar per les obagues i els soleis del Montnegre i l'Alta Garrotxa». Per tant, la seva proposta musical es pot descriure com a 'beat silvestre' tal i com ho anomena el grup.


 

El treball ‘D’obaga’ ha estat enregistrat a Cardamomo Studio, produït per Emili Bosch Molina (B1n0) i mesclat i masteritzat per Jan Valls. El treball compta amb les col·laboracions de la cantant i actriu Elena Tarrats i la cantant pinedenca Rocío Pinto. Totes dues participen també en el videoclip «Lluu», que ha estat dirigit pel coreògraf Quim Bigas. Aquest EP inaugural, anirà acompanyada d'un segon treball, Solei, que veurà la llum durant l'any vinent.

Tot plegat quedarà plasmat en un llibret editat per Roure Edicions, que acompanyarà les lletres de les dues obres amb textos inèdits dels poetes Oriol Sauleda, Maria Sevilla, Núria Bendicho i Guim Valls.


 

Aquí pots veure el videoclip

https://www.youtube.com/watch?v=MaxDnvM0g4k


 

Xarxes socials

Instagram: @sauc_enflor

Twitter: @sauc_enflor

saucenflor.cat