Vés al contingut
1

Els portaveus polítics de l'Ajuntament de Pineda us desitgen 'Bona Festa Major'

 

Tot a punt per divendres i pel tret de sortida a la Festa Major de Pineda. Les tradicionals ofrenes de les entitats al Sant Patró començaran la Festa Major de Pineda i totes les entitats estan convocades a les 8 del vespre a l'església de Santa Maria per donar inici a la Festa Major. Com cada any, es fa un petit acte protocolari que dona inici a les festes. Totes les entitats hi estan convidades.

Després, la repicada de campanes i encesa del campanar de l’església de Santa Maria, seran acompanyades per una batucada que ens portarà fins a Plaça Catalunya. Allà podrem seguir el Pregó del polifacètic Gerard Borrell, un showman pinedenc que es dedica a la màgia i l’entreteniment. Després, el correfoc i música a Plaça Espanya fins ben entrada la matinada.

L'alcalde de Pineda Xavier Amor ha demanat a tota la població a «es gaudeixi la festa amb prudència però ha demanat ser amable amb tothom per ser una població amable».

 

La regidora portaveu d'ERC-JxP i diputada per ERC al Parlament, Mònica Palacín, ha demanat que «tothom gaudeixi de les activitats programades i ha dit que malgrat les diferències hem de sentir-nos orgullosos del poble de Pineda».

El regidor portaveu de Pineda en Comú, Marcos Ortega, ha demanat que «tothom gaudeixi d'uns dies de festa organitzat per l'Ajuntament i les entitats i viure aquests moments alegres i de rebre bé els visitants».

La regidora de Junts, Noemí Llorens, ha demanat «viure una molt bona Festa Major just quan tot torna» i ha dit que «Pineda tindrà moltes activitats que cal viure». També ha agraït a tothom «per fer-la possible».