Vés al contingut
1

Arriba la cavalcada dels Reis de l'Orient, la nit més màgica de l'any

 

 

Com és tradició, la Cavalcada dels Reis de l'Orient és la nit que reparteix més il.lusió entre petits i grans. Els Reis arriben amb les tradicionals carrosses i amb elements d'animació , amb un recorregut habitual i fent parades als pessebres de Les Creus i del Carme.


 

A 2/4 de 4 els Reis de l'Orient faran una visita a Can Carreras i a 2/4 de 6 de la tarda començaran la cavalcada al passeig Europa de Poblenou i passarà per diversos vials fins a la Plaça de Catalunya de Pineda. En concret, passarà per Passeig Europa, Hispanitat, Mediterrrani, carrer Garbí fins les Creus on visitaran el pessebre a 2/4 de 7 de la tarda. Passaran pel carrer Extremadura, Aragó i a continuació els Reis es dirigiran a la Plaça del Carme on faran també l’adoració al Pessebre a 2/4 de 8 del vespre passant per l'Avinguda Mare de Déu de Montserrat, Carrer Barcelona, plaça d'Orient i Plaça del Carme, i finalment, Jaume I i plaça de les Mèlies. Després aniran a peu fins la Plaça de Catalunya on es previst que hi arribin a les 9 del vespre.


 

Un cop a la plaça de Catalunya, Els Reis d’Orient es dirigiran als ciutadans amb un parlament amb traducció en llenguatge de signes i els Castellers de l’Alt Maresme i la Selva Marítima faran un Pilar de Reis per entregar la Clau Màgica a SSMM els Reis d’Orient.

 

Podeu consultar tot el recorregut a www.nadalapineda.cat

 

1

 

 

1
 

Restriccions de trànsit

Des de les 17.30 hores està previst l'inici de la cavalcada de Reis de l'Orient. Per aquest motiu estarà prohibit l'estacionament de vehicles, a partir de les 12 hores, al llarg de tot el recorregut.

Poblenou:

Concentració i inici a la P. del Sol, Pg Europa, Av. Hispanitat, Av. Mediterrani i C. Garbí

Les Creus:

C.Garbí, Av. sant Jaume, Av. Extremadura i C. Aragó.

Pineda Centre:

Av. Montserrat, C. Barcelona, plaça d'Orient, plaça del Carme, C. Jaume I. P. Pare Coll i finalitzarà al lateral sud de la plaça de les Mèlies. Des d'aquest punt els Reis Mags i la comitiva es desplaçarà a peu fins l'Ajuntament de Pineda.