Vés al contingut
1

Entrevistem a Cristina Romero, sots-campiona d'Europa de Karate

 

Escolta el Minut 30

 

 

Cristina Romero del club de Karate Kyokushin de Pineda, i s'ha proclamat sots-campiona d'Europa de karate de la seva categoria. L'esportista entrena a Can Xaubet, i la seva entrenadora és Imma Márquez. El torneig es va celebrar els dies 9 i 10 de desembre a Budapest (Hongria). Cristina Romero va estar molt aprop de proclamar-se campiona europea, però finalment ha aconseguit el sots-campionat.

Practica el karate des de fa 13 anys i li agraden els seus valors. Al programa Minut 30, amb Rafa Soriano, explicat que als campionats hi havia més de 20 competidores i hi havia molta emoció. Ha explicat que «és un campionat de molt de nivell amb molta tècnica, però amb diferències mínimes». Ha afegit que «està contenta dels seus èxits i cada cop té més tranquilitat per entrenar bé».

 

1

 

La seva entrenadora, Imma Márquez, és àrbitre internacional. Ha esta recentment al Japó i també a Hongria. En l'entrevista a Ràdio Pineda ha dit que «ha portat a la seva alumne Cristina Romero al límit esportiu del kata perquè té la capacitat per fer-ho», en un esport que necessita un alt grau de concentració.