Vés al contingut
1

Novetats al servei de taxi a demanda (TAD) de Can Carreras

El Ple Municipal del mes de juny va aprovar per unanimitat els canvis que afecten el servei de taxi a demanda del barri de Can Carreras i que ja són aplicables. Les novetats del servei són la creació de noves parades al nucli urbà, la implantació de franges horàries i la limitació de trajectes mensuals.


 

Més disponibilitat de parades

Fins ara les persones usuàries del servei que iniciaven el trajecte a Can Carreras podien finalitzar-lo a l’estació de tren, a la plaça Espanya, al CAP de Pineda, al Consultori de Poblenou i a la deixalleria (enllaç amb bus 691). A aquestes parades ara s’hi afegeixen la de l'església de Santa Maria, el tanatori/cementiri i també la nova rotonda de les Creus (enllaç amb línies de bus 603, 614, 622, 625).


 

Eficiència del servei amb franges horàries

Per tal de millorar l’eficiència del servei, a partir d’ara es podran concertar trajectes a les hores en punt i a dos quarts dins les franges horàries de 7.30 a 9.30 h, d’11 a 13 h, de 14.30 a 16 h i de 17.30 a 19.30 h. Quan sigui possible també es compartiran trajectes amb altres persones que sol·licitin el servei en una franja horària similar. Per últim, s’afegeix una limitació en el servei de 44 trajectes per persona i mes.


 

El servei de Taxi a Demanda de Can Carreras

El servei de Taxi a Demanda (TAD) és un servei per facilitar la mobilitat a les persones empadronades al barri de Can Carreras. S’ofereix el transport de persones mitjançant taxi entre el seu domicili i diverses parades dins el nucli urbà i viceversa. El preu del servei és assumit entre la persona usuària i l’ajuntament de Pineda de Mar. Els trajectes s’han de concertar amb mínim 24 h d’antelació trucant al telèfon 900 696 566 en horaris de dilluns a divendres de 8 a 20 h.

1

 

1