Vés al contingut
1

Comencen els actes de la Setmana de la Salut mental, dedicada a la soledat no volguda

Escolta l'entrevista a Mar Latorre

 

La Setmana de la Salut Mental es centra en la soledat no volguda. Els actes han començat amb la inauguració de la ruta saludable a la Font del Ferro, que ha estat senyalitzada des de l'Església de Pineda. Es tracta d'una ruta treballada i senyalitzada en col·laboració amb el Centre d’Estudis Arqueològics de l’Alt Maresme.

Durant la setmana, un dels temes centrals serà la soledat no volguda, amb diferents mirades i experiències. Hi haurà propostes i activitats amb les que afrontar una problemàtica de la que cada vegada en som més conscients com a societat, tant per l’increment de diagnòstics com per la complexitat que se’n deriva. Ho ha explicat Mar Latorre, tècnica de Promoció de la Salut de l'Ajuntament de Pineda,

 

La soledat no volguda afecta principalment a la gent gran, però pot afectar a més persones. Hi ha programada una taula rodona, dimecres a les 10 del matí al centre Innova, i també Ràdio Pineda farà un programa amb testimonis per compartir experiències. Serà al programa Pineda Es Mou, dimecres 13.30. A més, al llarg de la setmana es podrà participar d’una acció amb fils de llana col·locats a diferents espais del municipi, per simbolitzar la importància que tenen les connexions en el teixit social.

 

La salut mental és una qüestió transversal que es pot afrontar des de diferents camps. Arrel d’això, la Regidoria de Salut de l’Ajuntament de Pineda de Mar ha enfocat la seva programació en la diversitat, promovent xerrades, activitats artístiques i esportives.

 

1

1

1

1