Vés al contingut
1

Acabarem el mes de gener sense pluja i amb temperatures del més d'abril

 

 

S’espera bon temps durant dies, i màximes de 17º. Es poden crear algunes boires i continuarà així durant dies. La mar molt tranquil.la i no fa vent .

El Pirineu té valors positius dia i nit. Per demà les temperatures poden baixar una mica. Dia primaveral amb rècords de temperatura. Ahir a Hortsavinyà van superar els 23º.


 

 

No plourà a Pineda fins, com a mínim, el 10 de febrer. I la situació pot ser igual a tot Catalunya. Temperatura de més de deu graus per sobre la mitjana a les muntanyes degut a una massa d’aire subtropical en altura, sense vents i amb temperatura totalment primaverals a molts punts de Catalunya. Les zones que més notaran l’ascens de la temperatura seran les cotes altes de les muntanyes amb temperatures clarament positives fins i tot als cims més elevats dels Pirineus. La fusió de la poca neu a les muntanyes serà un fet els pròxims dies.

 

Temperatures per damunt dels 25º a bona part de Catalunya

La calor es donarà a tot Catalunya i tot el Pirineu amb l'excepció de la façana litoral amb màximes d'uns 16º. El cap de setmana també farà sol amb quatre núvols prims. La calor primaveral serà la gran protagonista del panorama meteorològic a Catalunya i n'hi ha per dies. No s'esperen pluges ni nevades.

 

 

 


 


1


 

 

1
Olivera morta sota el Turó de Montpalau. Jordi Pérez.

 

 

1
Romaní que no ha pogut superar la sequera. Jordi Pérez.