Vés al contingut
1

Marçal Roig es proclama campió d'Espanya de Cros sub 23

 

Foto. Marçal Roig

 

Ha competit al Campionat d'Espanya de Cros per federacions i Catalunya s'ha endut el campionat. S'ha disputat a Getafe, a Madrid, i la selecció catalana estava formada per Marc Fernandez 2002, Eric Loré 2003, Ismail Atriki 2002, Daniel Martinez 2003 i Marçal Roig, a la categoria Sub 23.


 

Marçal Roig és veí de Calella i membre de l'equip Triatló Creu Groga Calella i també del Club d'Atletisme de Canovelles. A més, fa entrenaments setmanals amb el Montpalau Team de Pineda on realitza les pràctiques, ja que està cursant cicle formatiu d'esports a l'Institut Joan Coromines de Pineda.


 

Els equips catalans han estat campions d’Espanya en tres categories

Adel Mechaal és tercer i l’equip de Catalunya segon en l’estatal de cros. En la categoria sub-23 femenina Amber Tomas ha estat tercera. Catalunya ha guanyat el títol per federacions autonòmiques en tres categories, la sub-18 masculina, sub-23 femenina i la sub-23 masculina, mentre que ha acabat segona en sub-18 femenina, sub-20 masculina i tercera en sub-16 masculina. En el relleu mixt l’equip català ha finalitzat tercer.

 

Aquest diumenge s'ha celebrat a Getafe la 106a edició del Campionat d'Espanya de Cros. Es tracta del campionat més antic de tot Espanya ja que va començar a disputar-se el 1916 i una de les cites més importants del calendari.