Vés al contingut
1

31 comparses participen al Carnaval de l’Alt Maresme

Foto del carnaval del 2023: Ràdio Pineda


 

1500 persones desfilaran un any més a la rua, omplint de festa i color els carres de Poblenou i Calella. Aquest any hi participen 31 comparses vingudes de tot el territori, i també hi ha 6 comparses de Pineda. En total es repartiran 14 mil euros en premis. Organitzat conjuntament pels Ajuntaments de Pineda i Calella, i la Comissió de Carnaval de l’Alt Maresme, la rua començarà aquest dissabte a les 7 de la tarda de l'Avinguda Mediterrània i acabarà a la Fàbrica Llobet i Guri amb l’entrega de premis i el ball de carnaval. Pere Moragues i Xavier Batlle, de la comissió del Carnaval de l’Alt Maresme han destacat la participació i el gran nivell de les comparses.

 

Pere Moragues ha posat en valor l’esforç de les comparses en preparar les disfresses i les carrosses i, especialment, ha destacat l’alt nivell de les comparses pinedenques.

 

Durant el recorregut hi haurà dos punts, un a l’Avinguda Hispanitat de Poblenou i l’altre a Calella, a la carretera Nacional II, amb grades per veure passar la rua, però des de l’organització han explicat que qualsevol punt és bo per veure desfilar a tots els participants. El fi de festa i l’entrega de premis és a la Fàbrica Llobet i Guri.

 

 

1