Vés al contingut
Esports

Resultats esportius dels equips pinedencs

Bàsquet

A Primera Categoria Masculina, la UER Pineda guanya per 71 a 59 al AECAM Malgrat  la propera setmana juga diumenge a les 17.45 contra el CN Caldes . Ara el Pineda és tercer amb 27 punts.

L'equip femení de la UER Pineda guanya contra el CB Ipsi per 55 a 21 . El proper partit juga diumenge a les 10.30 contra el CB Alisos.

Futbol

L'equip Juvenil Preferent de l'Aquahotel Futbol Club ha empat 1 a 1 el Fornells. Proper partit jugarà davant Girona FC el diumenge a les 18.00.


Futbol Sala

A la Lliga de Divisió d'Honor catalana, el Pineda FS perd 3 a 4 contra el Riudellots, el proper serà dissabte a les 19.30 davant CFS La Union.

A la segona divisió catalana, el Racing A Pura Brasa guanya 5 a 3 contra CFS Montcada el  proper partit jugarà diumenge a les 17.30 davant el STA Perpetua.

L'equip del Racing  la segona divisió femení, el Pura Brasa aquesta a guanyat 10 a 0 al Lloret de Mar la propera jornada diumenge a les 13.30 Futsal Masnou.

 

L'equip de l'Esplai Mediterrània ha quedat primer Classificat de Catalunya al torneig a Mataró de petanca i ha guanyat 4 partits.