Vés al contingut
1

Xerrada a Pineda sobre la Llei de malbaratament alimentari adreçada al sector de la restauració

 

Foto. Unsplash

 

 

La xerrada es durà a terme al Centre Innova aquest dimecres al matí i es presentarà la marca gastronòmica Sabors Maresme. A partir d’aquest primer semestre de l’any, entrarà en vigor la normativa que preveu que els restaurants de més de 10 treballadors estaran obligats a fer un pla contra el malbaratament alimentari. La sessió va adreçada a orientar i  a assessorar als restaurants a implantar el seu propi pla.


 

La marca Sabors Maresme, per la seva banda, és un projecte liderat pel Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme per a posar en valor el patrimoni gastronòmic i culinari del Maresme. El restaurant amb esperit maresmenc que vulgui formar part, gaudirà de manera gratuïta, d’avantatges de promoció.

 

1


 

Aquesta sessió informativa està organitzada pel Consorci de Promoció Turística del Maresme, junt amb el Gremi d'Hostaleria i Turisme de Mataró i el Maresme i el Consorci de Residus del Maresme amb la col·laboració de la FAGEM i de la Direcció General d'Empreses Agroalimentàries, Qualitat i Gastronomia de la Generalitat, així com del Centre Innova de l'Ajuntament de Pineda.

Us esperem el proper dimecres 6 de març de 9:30 a 11h a l'auditori del  Centre Innova Carrer Torres Quevedo

Inscripcions AQUÍ