Vés al contingut
1

Comença la programació de la 3a Setmana de l’Orientació Educativa

 

 

L’Espai Jove-Can Jalpí ha presentat la tercera edició de la Setmana de l’Orientació Educativa, una proposta per ajudar a la joventut pinedenca a escollir el seu camí en el món formatiu i laboral. L’objectiu és oferir eines i compartir experiències amb les persones joves del municipi per tal d’acompanyar-los en les decisions sobre el seu futur.

Les activitats comencen amb una xerrada telemàtica amb els professionals de l’ensenyament. Demà dimarts es farà una xerrada sobre itineraris educatius després de l'ESO. Serà a les 5 de la tarda de forma telemàtica, enllaç via zoom.


 

Divendres es farà a l'auditori L’espectacle «Impro con Limón». Posarà un toc còmic amb improvizacions sobre l’educació i l’etapa de decisions. I un altre acte destacat serà la setmana vinent, dijous 21, amb l’investigador i fundador de la Càtedra de Neuroeducació a la Universitat de Barcelona, David Bueno, compartirà els seus coneixements amb la conferència «El cervell adolescent: com el podem ajudar a créixer».

 

 

Info, enllaços i entrades a www.pinedademar.cat

I de cara a la setmana vinent hi ha més activitats. A partir de dilluns serà el moment de compartir experiències, amb taules rodones organitzades als diferents instituts del municipi en el darrer any d’educació obligatòria. També es faran a l’escola d’adults i als cursos educatius postobligatoris.


 

https://www.entrapolis.com/organitzador/auditoripineda