Vés al contingut
1

El Festival 'Mar d'Estiu' posa avui les entrades a la venda i retorna la capitalitat musical al Maresme

Escola AQUÍ a Tito Ramoneda (The Project) Xavier Amor i Joan Campolier

Escolta AQUÍ la Directora Artística del Festival, Judith Llimós

 

Avui (12h.) es posen a la venda les entrades del Festival Mar d'Estiu, el festival de música que es farà el mes d'agost a la Llantia, davant de la platja i entre Pineda i Santa Susanna. El festival està organitzat per la promotora The Project amb el patrocini de l'Ajuntament de Pineda i l'Ajuntament de Santa Susanna. El cartell gira al voltant dels grans noms amb trajectòries artístiques consolidades, parant especial atenció a l’escena catalana i espanyola. Els divertits inauguraran el cicle el 3 d’agost, donant pas a una programació que comptarà amb un bon grapat de grans noms com Los Secretos, Sergio Dalma, Luz Casal, Ara Malikian, Rozalén, Malú i Sopa de Cabra. També hi seran God Save de Queen, Antoñito Molina, Juan Magán i tancarà el concert els recentment premiats als Premis Enderrock, Mushkaa i The Tyets.


 

Els concerts començaran a les 9 del vespre i acabaran a les 11 de la nit. El Village també funcionarà i tothom podrà gaudir de l'oferta de restauració. El Village també tindrà un concert diari, 'Veu de Dona', amb veus femenines emergents al panorama musical.Entrades i programa a www.mardestiu.cat


 

La presentació

La presentació a la premsa es va fer ahir al Restaurant 7 Portes de Barcelona amb la participació dels dos ajuntaments i de la promotora. L'alcalde de Pineda, Xavier Amor, va destacar a la roda de premsa que és un Festival per gaudir-lo, en un entorn únic davant del mar. Va dir que comença una nova etapa, però alhora va voler recordar la tasca i la implicació del Centre Cultural tots aquests anys. Ara l'aposta és millorar i sumar el dos ajuntaments i The Project per fer créixer el Festival. L'alcalde de Santa Susanna, Joan Campolier, va destacar que el festival es pot consolidar com un referent a la Costa de Barcelona i Maresme, pel públic de proximitat però també per al turisme.

El president de The Project, Tito Ramoneda, va posar en relleu la qualitat del festival, en un entorm com és davant del mar, i alhora amb preus assequibles per a tothom. Va destacar que ho prenen amb il·lusió com un repte de futur, i que ara sumen amb Pineda i Santa Susanna, per fer, alhora, un festival sostenible. «El que volem és que els veïns gaudeixin dels festival i que els horaris siguin sostenibles, i això ha estat consensuat amb els dos consistoris. Volem un festival per gaudir-lo»


 

 

1

 

Judith Llimós, directora artística

La directora artística del festival, Judit Llimós ha dit que «és un projecte que vol donar una programació per a tots els públics en un espai d'oci i de cultura». També ha dit que «hi actuaran grans artistes d'estils variats i destaquen les actuacions de Malú, com un dels caps de cartell». També ha remarcat l'actuació dels artistes catalans més buscats i ha volgut destacar el Village, amb actuacions cada dia «destacant les veus femenines». També ha dit que «el lloc és idoni i tothom hi trobarà el seu espai i el seu concert».

 

1

 

 

Concerts:

Ojete Calor, 3 d'agost

Los Secretos, 4 d'agost

Antoñito Molina, 5 d'agost

Sergio Dalma, 6 d'agost

God Save The Queen, 7 d'agost

Juan Magán, 8 d'agost

Sopa de Cabra, 10 d'agost

Malú, 13 d'agost

Luz Casal, 15 d'agost

Rozalén, 16 d'agost

Ara Malikian, 17 d'agost

Muschkaa + The Tyets, 18 d'agost

 

1

Entrades a www.mardestiu.cat