Vés al contingut
1

El diumenge 19 de maig torna l'Aplec de l'Erola amb un programa ple d'activitats per a tota la família

 

 

L'Aplec de l'Erola torna amb actes culturals i festius que sempre tenen molt bona acollida. La festa inclou actes per a tota la família, amb música, jocs gegants per les famílies, colles geganteres, un mercat artesà, la missa i moltes més activitats. I la novetat serà l'estrena d'un element molt novedós que permet fer-se fotos selfie just a l'ermita de l'Erola.

 

1

 

1

 

1


 

Ruta guiada pel Camí de les Costes

Al matí es farà la ruta guiada pels Camins de Bast amb sortida de Cal Capità a 2/4 de 8 del matí. És una ruta històrica que encara es fa servir per baixar a peu d'Hortsavinyà a Pineda. Es pujarà pel Camí de les Costes.

 

1


 

L'Erola estrenarà un element per a poder-se fer fotos 'selfies'

El grup que organitza l'aplec ha tirat endavant una curiosa proposta. Es tracta d'un element que permet fer-se una foto amb l'Ermita de l'Erola de fons. Aquest element està adreçat sobretot als excursionistes i ciclistes, ja que l'Erola és sempre un punt neuràlgic del Montnegre i es costum de fers-s'hi una foto.


 


 

Un programa ple d'actes, música i gegants

Actuarà la Cobla Tres Quarts de Deu i el músic Marc Egea que faran música tradicional, de taverna i de pagès i també sardanes curtes. També hi haurà jocs populars gegants fets amb fusta i mercat tradicional amb productes del Montnegre amb molts productes com ara cervesa artesana, formatge, mel i pa entre altres. Cal destacar l'actuació dels Gegants de Pineda i de Palafolls, que faran balls i cercavila fins l'Erola.


 

Una altra novetat serà l'actuació del grup NoiseBoys, una jove banda que fa versions de rock i també l'actuació dels Sun Cats, una banda que destaca que la gran qualitat interpretativa de versions de cançons molt conegudes. Les seves actuacions sempre són un èxit. Aquí pots escoltar com sonen

https://www.facebook.com/suncatscovers/videos/782612465648207/

 

 

1
 

 

Samarreta per lluir a l'estiu

També s'ha fet una samarreta que es pot encarregar i aconseguir al preu de 8AQUI

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSekBlxy-NiSugJJKIoJqITWAlTkHnmf7ZLAKBuUZzZ6bm4CXw/viewform

Podreu triar entre una samarreta unisex en dos colors, i també de tirants per a noia. Les unitats són limitades i per tant, cal fer l'encàrrec abans.


 

1
 


 

L'Aplec de l'Erola està organitzat per un grup de persones voluntàries de diverses entitats com ara el Cau de Pineda o el Centre Excursionista Montpalau Team i un grup de veïns i col.laboradors. Compta amb el suport de l'Ajuntament de Tordera i la Diputació de Barcelona.


 

Informació i reserves per la ruta guiada a:

https://aplecdelerola.wixsite.com/aplecdelerola

i també al telèfon 630 655 867 (podeu fer Whatsapp).