Vés al contingut
1

Comença la campanya electoral per les Eleccions al Parlament de Catalunya del 12M

 

Foto. Els partits polítics pinedencs ens han fet arribar la foto de la penjada del cartell d'inici de campanya.

 

La campanya s'allargarà fins el divendres 10 de maig. Com sempre, el dissabte 11 serà jornada de reflexió i el diumenge dia 12, jornada de votacions. En total, en aquestes eleccions s'hi presenten 10 partits polítics que són, per ordre de vots als darrer comicis, el PSC, ERC, Junts, Vox, Cup, Ciutadans, Comuns, el PP i els nous partits Alhora i Aliança Catalana.


 

Tots els partits amb representació a l'Ajuntament de Pineda han fet la tradicional penjada de cartells que dóna inici a la campanya. Cada partit ha reunit els seus membres per iniciar l'acte, penjant cartells. Cada partit ha reunit els seus associats a cada seu. Avui és dia de mercat a Pineda i això també vol dir que els partits han instal.lat carpes informatives. Això es repetirà també al mercat de Poblenou.

En el cas de Pineda, els partits faran pocs actes o mítings, tot i que ja s'ha anunciat la presència a Pineda de Salvador Illa (PSC), dilluns, i també de Pere Aragonès, el dissabte 4 de maig. I el dia 9 de maig, la secció del Maresme de Junts ha anunciat que serà a Argelers a l'acte central del partit amb Carles Puigdemont. També els Comuns faran l'acte central el divendres 3 de maig a Mataró amb els líders del partit. També el PP ha anunciat que assistirà a l'acte central del Maresme amb Feijóo que es farà a Mataró el 3 de maig.

De ben segur que a aquests actes, se n'hi sumaran de nous.


 

Vot per correu de les eleccions de Catalunya

El termini ja ha començat i acabarà el proper 2 de maig que serà el darrer dia per fer el tràmit. El vot es podrà dipositar fins el 8 de maig.


 

Últimes eleccions a Catalunya

Les últimes eleccions a Catalunya van ser el 14 de febrer del 2021. El PSC va ser el partit més votat però va format govern ERC i Junts per Catalunya tot i que després d'uns mesos, Junts va sortir del govern. Per això, ERC ha governat en solitari fins que no es van aprovar els darrers pressupostos i el president Pere Aragonès va convocar les eleccions pel proper 12 de maig.


 

 

 

Ràdio Pineda entrevistarà a tots els partits polítics amb representació al Parlament de Catalunya


 

Tot a punt per la cobertura de les Eleccions al Parlament del 12M. Dilluns començarem les entrevistes que s'emetran cada dia al matí a 3/4 de 9 i que tindran una durada de 20 minuts. Les entrevistes seran en directe i cada partit decideix el candidat que s'entrevista, o bé els portaveus municipals. L'ordre serà de menys a més representació al Parlament de Catalunya. Les entrevistes s'allargaran fins el 9 de maig i es podran tornar a escoltar a www.radiopineda.cat i també es podran escoltar a través dels informatius horaris.


 

Les entrevistes començaran a les 8:40 del matí, a partir de dilluns 28 d'abril de maig:

 

ELECCIONS AL PARLAMENT DE CATALUNYA

Dilluns 29 d'abril, Partit Popular

Dimarts 30 d'abril, Ciutadans

Dijous 2 de maig, En Comú Podem

Divendres 3 de maig, CUP

Dilluns 6 de maig, Vox

Dimarts 7 de maig, Junts per Catalunya

Dimecres 8 de maig, Esquerra Republicana de CAtalunya

Dijous 9 de maig, PSC

Els informatius de Ràdio Pineda

A través dels butlletins informatius es podrà seguir l'actualitat política a Pineda i els actes que es fan durant la campanya electoral. Els talls de veu es podran escoltar als butlletins de la 1 i les 7 de la tarda i també es podran escoltar íntegrament al servei de radio a la carta. Les notícies seguiran el criteri periodístic.


 

12 M: Seguiment de la jornada electoral

Ràdio Pineda farà el seguiment de la jornada Electoral en els seus informatius horaris de les 8 del matí a les 8 del vespre. A les 21 h començarà el programa especial Nit d’Eleccions amb Pep Basart i Maria Josep Hernández que aniran explicant els resultats electorals a mesura que avanci l'escrutini. També a través de la pàgina web www.radiopineda.cat i Facebook i Instagram de Ràdio Pineda.


 

Des dels canals d’informació de l’Ajuntament de Pineda, www.pinedademar.cat, Facebook i Twitter, es podran seguir puntualment les dades de participació i dels resultats dels comicis a Pineda. Durant tot el diumenge d'eleccions, l’Oficina d’Atenció Ciutadana a l’ajuntament restarà oberta des de les 8 del matí per aclarir dubtes que pugui tenir la ciutadania respecte als punts de votació. S’atendrà presencialment i també per telèfon en el 93.767.15.60.