Vés al contingut
1

Revetlla amb les platges de Pineda tancades però guinguetes obertes

 

 

L'Ajuntament de Pineda recorda no es permeten les revetlles populars i només es permetran celebracions de format petit amb un màxim de 20 persones participants. Les platges de Pineda estaran tancades des de les 8 del vespre de la Nit de Sant Joan, avui, fins les 8 del matí de demà, dia de Sant Joan, per tal d’evitar aglomeracions. Les guinguetes de les platges sí que podran mantenir la seva activitat habitual i obrir la nit de Sant Joan,sempre garantint la normativa sanitària vigent.

L'alcalde de Pineda, Xavier Amor ha dit que «es tancaran els accessos a la platja i hi haurà vigilància de la Policia Local i Mossos d'Esquadra». Ha demanat ser cívic durant la revetlla.

També ha afegit que la vigilància també es durà a terme a la zona boscosa del Montnegre per no «tenir cap ensurt i garantir la seguretat de les persones».

 

1
 

Crida de l'Ajuntament de Pineda

L’Ajuntament de Pineda és conscient que coincidint amb aquesta data, i després de més de dos mesos de confinament i les successives setmanes amb fases de desescalada, seran moltes les famílies i colles d’amics que es reuniran per celebrar l’inici de l’estiu. Tenint en compte que encara queda molta feina per acabar amb la crisis sanitària, el consistori fa una crida a fer aquestes celebracions de forma íntima, amb grups reduïts i extremant les precaucions per evitar possibles contagis.

L'alcalde de Pineda Xavier Amor ha dit que «és moment de viure la festa en família i això té a veure amb la seguretat que cal». Ha afegit que «aquest any no es poden fer festes a la platja i la crida és retrobar-se però amb grups més petits».

 

Com ja havia anunciat l’ajuntament setmanes enrere enguany no hi haurà revetlles populars i només es permetran celebracions de format petit amb un màxim de 20 persones participants. Els restaurants poden restar oberts però no es poden muntar revetlles com altres anys.