Vés al contingut
1

En Marxa-Junts per Catalunya demana la creació d'un Consell de Seguretat davant «una onada de robatoris a Pineda»

El Grup Municipal En Marxa -JxCat ha emès també un comunicat on demana al Govern local la creació d’un Consell permanent i estable de la seguretat i prevenció local. Asseguren que darrerament «hi ha una onada de robatoris a Pineda» i això demana accions urgents.

Per això demanen més presència policial al municipi, en col·laboració de Policia Local, Mossos d’Esquadra i agents cívics. També diuen que «s'ha de valorar la falta d’agents a la policia local fent patrullatge». Asseguren que «cal controlar la delinqüència de ‘baixa intensitat’ amb un model que ha de garantir la convivència ciutadana i els problemes que es poden generar als espais públics.

També demanen ampliar la contractació d'agents cívics, ampliar la plantilla de Policia Local, instal.lar càmeres de seguretat i aplicar un sistema informatitzat d'incidències. També demanen activar un pla urgent de seguretat local i «troben a faltar més presencia de la policia local al municipi».


 

Petició als ciutadans d'aplicar les mesures de prevenció sanitària

També diuen que «enmig d’aquesta crisis sanitària històrica, la població valora com indicatiu de protecció i seguretat que les persones amb les qui comparteix espais públics, comerços i activitats d’oci, compleixin amb les mesures de prevenció sanitàries» a banda de la seguretat en sí. Asseguren que «en les darreres setmanes han vist un relaxament en aquestes mesures de prevenció d’una part de la ciutadania. La irresponsabilitat d’alguns pocs no pot posar en perill la salut publica del municipi, i també de les nostres economies domèstiques» segons afirmen en el comunicat.