Vés al contingut
1

Meritxell Budó (Junts) visita Pineda en el primer acte local de campanya de la formació

La consellera de Presidència i número 6 de la llista per Barcelona de Junts, Meritxell Budó,  ha visitat aquest diumenge Pineda, en un acte de campanya. Ha estat acompanyada de la secretària nacional de la JNC, Judith Toronjo, número 14 de la candidatura, i la portaveu de Junts a Pineda, Noemí Llorens. Van fer una passejada pel centre de Pineda, on van parlat amb diferents persones del teixit comercial i associatiu, acompanyades també del president comarcal, Carles Bosch, i la junta local.

 

Meritxell Budó ha dit que la voluntat de Junts és «governar el país per sortir d'aquesta crisi sanitària, econòmica i social», però alhora, «per construir la República Catalana, fent efectiu el mandat de l'1 d'Octubre». Meritxell Budó va afegir que «la innovació, el coneixement i la medicina també són prioritats, així com el sistema de protecció social». Meritxell Budó va destacar també la tasca de l'equip de Junts a Pineda «perquè segueixin treballant al municipi com ho estan fent, ja que Catalunya es construeix també des dels ajuntaments»

 

1
Van ser també a la seu del C/ Jaume Balmes

 

La portaveu a Pineda de Junts, Noemí Llorens, va agrair la presència de Meritxell Budó, i va destacar que és una persona pròxima, i que ha atès totes les inquietuds de les persones que se li han adreçat. Judith Toronjo, secretària nacional de la JNC va fer una crida al compromís dels joves i a què vagin a votar a les eleccions del 14F. Va dir que «els joves han estat molt afectats a nivell social i econòmic en la crisi de la pandèmia» i va defensar el compromís de Junts amb les inquietuds dels joves.

 

1