Vés al contingut
1

Si teniu un comerç o restaurant podeu participar al 'Pineda Mar de Flors'

 

Fins divendres hi sou a temps. Mar de Flors és un projecte que pretén donar llum i color a Pineda, amb l'objectiu de gaudir, durant uns dies d’uns espais florals i artístics. Es fan tant en places, edificis emblemàtics, carrers, aparadors, o als plats originals dels restauradors.

Pineda Mar de flors és un esdeveniment obert a qualsevol persona que tingui ganes de participar-hi. Enguany se celebrarà el 22 i 23 de maig. El muntatge de les diferents instal·lacions serà el divendres 21 de maig.

Si ets un restaurant i vols participar al llarg del cap de setmana de l’esdeveniment, pots participar amb la proposta d’un menú Pineda Mar de
Flors on l’element floral tingui presència als vostres plats. El menú el podeu oferir la mateixa setmana de l’esdeveniment i fins a finals de maig. Encara sou a temps d'animar-vos a participar.


 

Si ets un comerç i vols participar al llarg del cap de setmana de l’esdeveniment, pots participar decorant el teu aparador amb flors i l'organització passarà a fer fotografies per fer difusió del teu establiment.

Per a més informació us podeu adreçar a pinedamardeflors@gmail.com