Vés al contingut
1

Pineda presenta la platja lliure de fums

Coincidint amb la celebració de la «Setmana Sense Fum» l’ajuntament de Pineda de Mar ha presentat l’espai de Platja Saludable – Lliure de Fums. Es tracta d’un tram de la platja dels Pescadors on es recomana no fumar. Aquest espai saludable dins la sorra coincidirà amb la ubicació del Baby Center i el Mini Beach Club, equipaments municipals turístics destinat al públic familiar.

 

L'alcalde, Xavier Amor, ha explicat a Ràdio Pineda que és una forma més de fomentar la salut i per això es senyalitza un ampli espai de platja. El regidor de Salut, Santiago Macip, ha explicat que calen accions com aquestes i per això, Pineda s'ha afegit a diversos municipis que implanten aquesta iniciativa.

 

Aquesta actuació municipal segueix la línia d’altres per establir espais lliures de fum: als accessos del Pavelló Municipal Nino Buscató, a la graderia del Camp de Futbol de Can Xaubet o a les immediacions de les escoles.

1
Santiago Macip, regidor de Salut; Xavier Amor, alcalde de Pineda; Jorge Torres, regidor de Platges


 

Deixa de fumar, la teva altra vacuna

El lema de la 22a Setmana Sense Fum impulsada per entitats i serveis de lluita contra el tabac és Deixa de fumar, la teva altra vacuna. L’ajuntament de Pineda de Mar s’adhereix un any més a la campanya organitzant una sèrie d’activitats que es desenvoluparan entre el 25 de maig i el 2 de juny. Ho ha explicat l'alcalde, Xavier Amor

 

El regidor de salut, Santiago macip, ha explicat que hi ha moltes activitats dirigides a joves: tallers de prevenció de consum del tabac a l’hora del pati a alumnes de 6è de primària, segon, tercer i quart d’ESO, difusió d’històries d’Instagram relacionades amb el consum, els seus components i nous productes derivats del tabac (vapes, shisha,...) o el 13è concurs Cartells sense Fum dirigit a l’alumnat de tot el municipi de 6è de primària.

 

Per difondre les activitats, s’ha editat un vídeo amb diverses persones i col·lectius que conviden a deixar de fumar.

 

1