Vés al contingut
1

Es fan els últims treballs del nou skatepark i l'enjardinament de la Rambla Catalunya

 

La nova instal·lació està basada en una pista d’anada i tornada amb suaus desnivells entre les diferents plataformes que conformen el conjunt. El nivell superior està pensat per a la comunitat 'roller' amb dos grans calaixos de 17 metres i una barana. La zona sud, estarà destinada a la pràctica de la modalitat de rampa. Les obres han significat un gran canvi en aquell sector, també al mobiliari urbà i les voreres.

El regidor d'Esports Jorge Torres, ha dit que «falta poc per obrir-ho al públic» i ha demanat als joves «no fer-lo servir encara, i a tenir paciència». 

Alguns joves salten la tanca d'obra per fer-lo servir, quan encara no està inaugurat.  Al darrer ple, l'alcalde de Pineda Xavier Amor va explicar que la idea és fer la inauguració a mitjans de juny però es valora poder permetre l'accés, fins i tot abans de fer la inauguració.

La nova obra també ha permès treure l'antic skake-parc de la plaça de Can Bepa, molt més petit, i per tant aquell espai davant el cementiri és ara una plaça renovada.

 

L'skake parc de Pineda

El disseny del nou skatepark és fruit d’un procés participatiu del qual van formar part usuaris habituals i que es van fer en vàries sessions al llarg de diferents fases del procés. Les obres les ha fet l’empresa Cooping Ramps, S.L. amb un cost global de 346.525,39 €.

 

1

 

1