Vés al contingut
1

Ezequiel Ramírez, campió de Catalunya de culturisme en categoria Men's Physique Master

 

Fotos. Ezequiel Ramírez. IFBB Catalunya

 

Escolta l'entrevista aquí

 

El campionat s'ha disputat a Palamós i Platja d'Aro. A Ràdio Pineda ha dit que «està molt content perquè a Catalunya el nivell és molt alt i ser el guanyador de la categoria té un gran mèrit».

Ha explicat que «a la seva categoria es valora que hi hagi un gran equilibri entre la musculatura, però amb armonia». També ha dit que «els aspectes com ara la gesticulació, el caràcter o la posada en escena». Han de mostrar quatre posicions diferents i fins i tot es valoren aspectes estètics, a banda de la part muscular. Ha dit que «darrera hi ha un gran entrenament, amb sessions de musculació i cardiovascular cinc o sis dies a la setmana, i vetllant per la bona alimentació en tot moment». Ha dit que «s'ha de saber tenir els peus a terra» però «qui vol competir gaudeix de la preparació picant pedra».

També ha afegit que «tothom pot estar millor amb el seu cos, dedicant temps per cuidar-lo» però ha dit que «els beneficis arriben quan es fan de forma saludable amb una alimentació correcte i respectant el descans».

També ha afegit que «tothom pot millorar el seu to muscular fent treballs a llarg termini, tot i que l'aspecte genètic també hi pot tenir a veure» i ha dit que «tot plegat també augmenta l'autoestima».


 

Ara el pinedenc Ezequiel Ramírez s'ha classificat per la Copa d'Espanya que es disputarà a Marbella els propers 26 i 27 de juny. Ha dit que espera molt de nivell, i aquests dies es prepararà per polir matissos. Ha dit que el seu propòsit és «arribar a la final TOP6» que és un premi per a qualsevol culturista.

També ha agraït a la Federació Catalana de Culturisme la organització del campionat celebrat a Palamós.


 

Més informació del Campionat de Catalunya a:

https://ifbbspain.com/2021/06/08/campeonato-de-cataluna-resultados-2/


1