Vés al contingut
1

El grup Manel actua avui a l'Arts d'Estiu i encara podeu comprar entrades

 


 

Els preus van dels 20 als 38€ per l'actuació d'avui en que presenten les seves darreres cançons, com ara 'L'amant malalta', i les de sempre. Tenen 8 treballs editats i moltes cançons d'èxit d'aquest grup que va néixer a Barcelona que barreja el pop amb regust de música folk. Segons els crítics, tenen elements en comú amb Jaume Sisa, Pau Riba o els Antònia Font, amb un marcat accent de música feta a Catalunya. Han fet moltes col.laboracions amb altres grups i ha estat considerat el millor grup revelació. També han rebut molts prems i grans èxits com Ai Dolors, La canço del soldadet, Teresa Rampell, Al mar, Benvolgut, o Aniversari, entre moltes altres.

Entrades a www.artsdestu.com


 

 

Miguel Poveda va presentar ahir a l'Arts d'Estiu 'El tiempo pasa volando

En els seus concerts, Poveda fa una barreja entre la passió per la nova música i el més tradicional després de 30 anys de carrera. Actualment aquest 'cantaor' de flamenc i d'altres generes musicals fa gira per tot l'Estat. En les actuacions passa del flamenc al tango, bolero o el fado i per tant, ofereix una nova visió de la música flamenca d'arrel popular. Té quinze treballs editats i ha participat en desenes de discos d'altres artistes. També té molts de premis i ha fet centenars d'actuacions.


 

Calendari restant de concerts Arts d'Estiu 2021

Manel, 10 d'agost

Judit Nedermann-Rita Payés i Elisabeth Roma, 11 d'agost

Stay Homas, 12 d'agost

God Save the Queen, 13 d'agost

Sopa de Cabra, 14 d'agost


 

El village té control d'accés

El muntatge s'ha fet a la zona on habitualment es fan les barraques de la Festa Major de Pineda. Pel que fa al 'village', es permet l'entrada al màxim de persones que permeti el Procicat. Es paga un tiquet de 3€ d'entrada que dóna dret a una consumició, i es pot accedir a escoltar el concert des d'allà, i també s'hi fan actuacions abans i després del concert, i s'hi pot trobar restauració i moda.

Obriran a les 7 de la tarda per la gent que tingui l'entrada, i si l'aforament del concert és complet, un cop el públic hagi entrat al concert, s'obrirà el Village a tothom amb el tiquet de consumició. Això també permetrà tenir un control d'accés a les instal.lacions. Hi pot haver un màxim de 1700 persones al village.


 

En el cas dels concerts amb totes les entrades venudes no es podrà obrir el village a persones que no tinguin entrada. Un cop comenci el concert a les 10 de la nit, i per tant, el públic sigui dins de la platea, sí que es podrà obrir el village a un màxim de persones que podran escoltar l'actuació des del village.


 

Organitza Arts d'Estiu, amb The Project, i el Centre Cultural i Recreatiu. Té la col.laboració de l'Ajuntament de Pineda, el Ministeri de Cultura, la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya.